Kew Project

This Kew home renovation is newly designed and a recreation of space. It has a beautifully planned alfresco dining and elegant swimming pool.The first floor now accommodates for two teenagers with their own living area and city views.

SHARE PROJECT
  • Feature :
  • Location :
  • Service :

Front of House Remodel

The front facade of the house is modernised and designed to provide additional space on the inside. The newly laid fresh lawn divides the alfresco dining and pool area and has plenty of playground space. The garden has simple green plants around the front of the house for a natural look and feel. The lightweight rectangular blocks of an abstract design create a nice structured lawn.

Kitchen

The kitchen has plenty of natural light, and white cupboards providing good storage space. The stainless steel appliances to create a contemporary look and feel. It has a white marble bench top covering the large kitchen island, and seating alongside for a welcoming environment. The large family dining table is a gorgeous reclaimed polished wood with chic-looking dining chairs.

Bathroom

The bathroom has a stunning and stylish bathroom benchtop with a built-in sink. The modern freestanding bathtub has a smooth finish. The wall facing classic toilet allows for easy cleaning. The dual squared stainless steel towel rack compliment the minimal bathroom style. The decorative window has cross pieces dividing them into panes, and white blinds to adjust light and heat.

Pool Area Extension

The stunning swimming pool has navy blue tiling covering the bottom and wall of the pool. The pool is enclosed in frameless glass fence to create a greater and more open feel. Light grey tiles surround the pool, giving it a beautiful aesthetic look.

Gallery

CONTACT

Get in Touch

Address: 790 Burke Road, Camberwell Victoria 3124
Business Hours: 9am-5pm Monday-Friday

Contact Us Form
Sending