Ivanhoe Project

This Ivanhoe home renovation now has an easy flow throughout that has been produced by completely re-building and extending. There is now a great transition from the front door to the open living area at the back, with natural lighting that pours in through carefully placed north facing windows. A large 6 metre wide door opening onto their deck assists entertaining and blurs the lines of indoor-outdoor living.

SHARE PROJECT
  • Feature :
  • Location :
  • Service :

Kitchen

The kitchen is a stunning open plan solution with an extension combined with living room area. It has a white interior throughout the space generating a unique and timeless appeal. There is a large island with space for seating, and plenty of space for storage.

Bathrooms

A modern looking bathroom paired with white and grey colours and space for storage in the stylish drawers. It has a elegant curved freestanding bath tub and a large shower head, and a sleek frameless shower screen.

Dining Room

The spacious dining room area faces the backyard extension. It has large framed windows letting in natural light. The new wooden floorboards create flow throughout the dining room, kitchen and lounge.

Backyard Extension

The porch is enclosed in a traditional white fence overlooking the backyard. The open fire place is enclosed with glass with a laid brick backdrop, perfect for entertaining guests.

Gallery

CONTACT

Get in Touch

Address: 790 Burke Road, Camberwell Victoria 3124
Business Hours: 9am-5pm Monday-Friday

Contact Us Form
Sending