Hawthorn East Project

The Owners’ greatest wishes were to have harmonious, light-filled open living areas effortlessly flowing to each other and linked to outdoors and for the upstairs to accommodate generous bedroom/bathroom areas. This Hawthorn East home extension is now a place where they can enjoy garden vistas from generous living areas, entertain with ease, and of which they are intensely proud of. This is now a stunningly beautiful, warm and welcoming home.

SHARE PROJECT
  • Feature :
  • Location :
  • Service :

Kitchen

The kitchen has a sleek white island with seating. The cupboards are minimal with stainless steel handles for a sleek finish. There is separate room with large white polished cupboards full of storage space.

Living Room

The living room space is combined with the kitchen, overlooking the stunning outdoor area.

Children’s Room

The children’s room is painted white for a fresh and clean look, with a quirky yellow and white wallpaper design that adds character. The room also has a spacious wardrobe to store clothes and children’s toys.

Backyard Deck

The outdoor space has lots of seating and creates a relaxing area to spend time in. The deck overlooks the newly laid lawn with plant tiles creating a alternative outdoor solution.

Bathroom

The elegant bathroom design has large grey bathroom tiles and white gloss wall tiles and a large one-sided shower screen. The modern white gloss bathroom cupboards is fit with sleek handles and the mirrored cupboards create lots of space for storage. The stylish wall-faced toilet makes it easy for hygiene and cleaning.

Gallery

CONTACT

Get in Touch

Address: 790 Burke Road, Camberwell Victoria 3124
Business Hours: 9am-5pm Monday-Friday

Contact Us Form
Sending