The family of six desperately needed more living space to accommodate all their leisure activities and most importantly include entertaining areas.  An extension of a second story and a renovated space with easy flow throughout has been produced by completely re-building this weatherboard home. There is now a great transition from the front door to the open living area at the back, with natural lighting that pours in through carefully placed north facing windows.

Kitchen & living room renovation

Generous and open plan solution with lots of natural light coming through the big windows

Classic style of timber flooring generating a stylish look and feel

Framed glass door opening up to the backyard veranda extension

Kitchen and dining area with lots of space for those big family get togethers

Hallway upgrade

This hallway gives a warm and welcoming feel to anyone entering the home

Beautiful and wide hallway with white walls and a gorgeous decorative front door

Stairs to separate the space and give the home a gorgeous structure

Backyard extension

Large enclosed pool extension with ocean blue pool tiles

Dark polished veranda, levelled on ground floor

Partly enclosed by white rails to match the house colour

Freshly laid lawn with pavers to enhance the look of the outdoor area

Bathroom renovation

Bathroom bench top in a warm tone of chocolate brown, enhanced by light shades of beige colours

Glossy ceramic bathroom sink in a moulded distinct design, giving the bathroom a contemporary appearance

Minimalistic bathroom drawers and a frameless mirror